I måndags drog grabbarna B&B (husse Björn och Bossman) till Stockholm för att hälsa på våra goda vänner Barbro och Bosse……. De 4 B:na ;-)! Enligt rapport och bilder skötte sig den lille 6-månaders gamla killen sig utmärkt! En riktig upplevelseresa för en lantis! Promenader i bebyggelse, bli klappad av skolbarn, en tur till golfbanan där de tvåbenta roade sig med att bl.a. och slå en hink på driving-range. Kul det där med de små vita bollarna. Enligt husse var Bossman superduktig och cool!

IMG_7953

Här hemma roade Wiktor och jag oss med lite träning tillsammans med Adelia på måndagen. Vi var på SBK:s parkering eftersom planerna var allt annat än träningsvänliga. Det låg fortfarande is på parkeringen men vi hittade några ställen som var isfria. Tränade Z, fjärr, fartigt och roligt ff, inkallning med ställande och läggande, konskick, dir. apportering. Wiktor var på ett strålande humör och bjöd på en härlig och positiv attityd! Efteråt fikade vi lite och babblade. Det kom många kloka och förståndiga åsikter ur våra munnar……..med en kaffekopp i handen ,-)! Ett stort och hjärtevarmt tack för den goda Doggy-bagen Adelia!

Hemma har Wiktor och jag har tagit långa och härliga promenader vid Bråvikens strand där han bl.a. spanat in fåglar, tagit tassbad och allmänt njutit av livet. På kvällarna har vi gosat ner oss i soffan och delat på lite smått och gott. Har njutit i fulla drag av att ha kvalitetstid med Iktoooooooooor!

DSC_0019

DSC_0011

DSC_0013

DSC_0045DSC_0020DSC_0003

Ny dag som ger oss möjligheter att fylla den med vad vi vill!

Annonser