Månaderna trillar på så det får bli en liten bildblogg från februari tills nu.

Vi har haft barn och barnbarn här vid ett par tillfällen, Gustaf 4½ år och lille Vilgot som i dagarna fyller 6 månader. Båda är helt fantastiska, Gustaf har vuxit i rollen som storebror, har slutat med nappen och talets gåva har blommat ut. Lille Vilgot är charmören personifierad. En stadig och härlig kille som vet vad han vill och när han vill det så ser han till att få det.

Här kommer Gustaf med sin kompis Wiktor. Är förundrad över att Wiktor så snällt och lydigt följer med Gustaf, han känner säkert av att Gustaf är ”liten” och att man skall vara försiktig med de små tvåbeningarna.

Nedan pågår ”den vilda jakten på påskäggen”.

Påsken firades tillsammans med hela familjen plus Ancki och Bosses söta goldentjej Agnes. Ancki och Bosse var i Nepal för tracking och sedan till Goa för att vila sig i form. Inga problem alls att ha denna underbara tjeja hos oss. Första tiden älskade hon att gegga ner sig i diken, gräva stora hål i naturen mm men hon blev alltid förlåten eftersom hon alltid är så glad, go och tillgiven. Det gick superbra med barnbarnen och Lottas ungkille Liam.

Fannie tar sig ett premiärbad i Lönöviken. Sötnosan!

Lydnadsträningen hos fröken Ingela rullar på varje onsdag. Även om jag tycker att vi ”stampar” på samma ställe och knutarna inte vill lösa upp sig så vet jag, när jag ser i backspegeln, att vi har gjort vissa framsteg.

 Vi har debuterat i Lydnadsklass II med blandat kompott. Tre tävlingar, 2 tredjepriser och ett andrapris. Andrapriset togs i Finspång där jag hade en härlig känsla i magen, vi fick poäng på alla moment och var ruggit nära ett förstapris med 158,5p. Den där härliga känslan i kroppen vill jag ha många, många gånger, åh, vad skönt det känns!

Vill passa på att gratta det härliga ekipaget Ancki och Agnes som tog sitt andra 1:a-pris i Lkl II i Valdemarsvik den 15:e mars…………….HURRA vad ni är bra, vilka poäng; 9 på ff, en 10:a på helheten och klassvinst! GRATTIS, kram och nopsussar!

Fotot har jag ”stulit” från Anckis blogg!

Efter att ha reflekterat och analyserat våra tävlingsresultat och tillsammans med vänner och fröken Ingela vet jag vilka verktyg jag skall använda för att ”finslipa” våra moment i lydnaden. Nu blickar vi framåt och ser fram emot att kliva in på lydnadsplanen flera gånger!

Annonser