Den 18:e september åkte Björn och jag till Malta. Smidigt och lätt tog vi flyget från Nyköping och landade på Malta efter ca. 3 ½ timmes flygtid. Vi hade en riktig tur med vädret som visade sig ifrån sin allra bästa sida under denna vecka. Lagom varmt med svalkande vindar. Vi bodde väldigt nära stranden och Sliemas centrum. Vi njöt av solen, värmen, den goda maten och av varandra.

Fannie, var under vår semestervecka, hos dottern Lotta och hennes fyrbenta vän Liam i Nyköping. Fannie som är 10 ½ år och dessutom väldigt hemmakär är lite svår att placera i andras hem men hos Lotta och Liam gick det alldeles utmärkt. Min bil är en stor trygghet för Fannie, hon vill oftast bara sitta/ligga i den eller när det tex åskar vill hon vara i bilen. Lotta hade tillgång till min bil under veckan och Fannie hade stenkoll på var den var parkerad;-). Vid ett tillfälle rymde hon under en promenad och var hittar Lotta henne? Jo, vid min bil:-)!

Wiktor var hos bästaste tjejerna Frida och Agnes. Han älskar att vara hos dem! Ockuperar Bosse på kvällarna och vill mer än gärna krypa upp i Ancki och Bosses säng för att mysa. Barnbarnet Melie hade inga som helst problem med tre hundar på promenaden.

Borta är bra men hemma är nog allra bäst ändå! Ett par dagar efter vår hemkomst kom Lottas Liam till oss för att stanna några dagar när Lotta var på kurs. Eftersom vi ofta har honom hemma hos oss känns han som en kär vän både för oss tvåbeningar och för Fannie och Wiktor.

Annonser