Välkomna till vår nya blogg!

Nu blåser förändringen vindar hos oss. Är fortfarande nöjd med vår gamla blogg men den behövdes uppdateras med vissa förändringar som nu är omöjliga eftersom bloggdesignerns dator havererat, så nu startar vi upp en helt ny blogg. Den gamla finns kvar och ni är välkomna att titta in även på den!

Sommarsemestern är över för min del och i måndags började jag arbeta efter en underbar semester som alltid upplevs som för kort. Jag har njutit av varenda dag och den har helt varit i min smak med underbara besök av nära och kära, besök hos vänner, sköna dagar vid Sjöstugan, lite lydnadsträning med Wiktor, viltpår med hundarna, många besök i svampskogen, plockat blåbär, läst bra böcker, ätit god sommarmat, egentid med barnbarnet Gustaf mm.

Här kommer några axplock i form av bilder från vår underbara semester!

Dottern Lotta och hennes underbara kille Liam har besökt oss ofta under sommaren. Här plaskar han i strandkanten, ju mera vattnet skvätter desto bättre!

I början av juli hade vi härliga Frida och Agnes här över natten. Underbart att se hur dessa fyra hundar så väl smälter in tillsammans.

Barnbarnet Gustaf på äventyr i ”Djungeln” och Fannie som plockar hallon.

Gustaf i grodtälet, glass-Gustaf, Eric Saade-Gustaf:-)!

Ett besök hos Ancki, Bosse, hundarna Frida och Agnes har vi också gjort där vi blev otroligt väl omhändertagna med bl.a. god grillad mat i en underbar natur på Markgärdet.

Hundarna fick bada och vattenapportera före maten och jisses, vad jag är nöjd över Wiktor som för andra gången hämtar dummien, tyvärr klantade matte sig vid avlämningen men jag måste försvara mig med att jag blev paff över att apporteringen börjar fungera. Får tacka Ingela på Tävlingslydnadskursen som fått poletten att trilla ner både hos mig och Wiktor.

Hundarna från vä: Frida, Agnes, Wiktor och Fannie väntar på godistallrikar.

Har även varit ute på Markgärdet hos Ancki för lite Lydnadsträning. Även den här gången fick Wiktor en vattenapport och då var matte mera redo och han lämnade den fint i min hand, heja!

Är även väldigt nöjd med Lydnadsträningen i klass II. Visst, vi har mycket kvar innan vi kan starta men oj, vad roligt vi båda tycker att det är!

I lördags var vi i Almstad på Vikbolandet för att gå ”prov” för Eftersöksgruppen som vi tillhör. Eftersöksgruppen servar fem jaktlag med eftersök ffa på Vikboladet. Det gick bra och vi är godkända som eftersöksekipage!

När jag kom hem blev jag så sugen och taggad att gå flera viltspår så jag lade ett ökl-spår till Fannie. Har nog aldrig sett Fannie så glad och pigg i ett spår tidigare, jättekul!

Unge herr Liam (Cremecastle Trolltyg) fick ett anlagsspår vilket han klarade galant! Supertaggad med liiiiiiiiite för högt tempo i början men otroligt spårnoga så nu är det bara att anmäla till anlagsprov Lotta!

Idag börjar Tävlingslydnadskursen igen med Wiktor efter 4 veckors semesteruppehåll. Längtar efter att börja fila på momenten, träffa härliga träningskamrater och coachen själv: Ingela.

//Ewa

Annonser